momster

Alla inlägg under maj 2010

Av Veronica helmersson - 12 maj 2010 14:08

I har man gått och hämtat Kevin på skolan i dag da, jätte skönt. Så stannade han ute nu när vi kom hem.

i natt har trinity varit lite små bökig och inte velat sova, men hon har blivit en stor tjej och sover i egen säng nu, så ducktig så. i går låg hon och tittade på sina händer så himla sött och i morse fötterna. Så har hon kommit på att det inte är så kul att ligga ner jämt utan vill sitta i bland.

Annars har det inte hänt så mycket här, kevin har 5 dagars ledigt nu så det blir nog bra slött.

lägger in lite gamla bilder när prinsessan var nyfödd till 1 månad. Oj vad fort tiden går.


            


puss och kram på er

        


Av Veronica helmersson - 10 maj 2010 21:44

  

Trinity äter fortfarande lite men var in till bvc i dag och vägde henne och hon går upp som hon ska så det är inget att oroa sig för, hon äter mer när hon är hungrig sa de bara.

Annars har det inte hänt så mycket i dag, vart in till stan en snabbis och förbi vid min mormor och morfar. De blir alltid lika glada när man kikar in.

Så var vi in till mamma en sväng och hämtade mina glasögon jag lämnat där. Men måste ta och beställa tid och kolla synen med, men 3 månader kvar. Man skulle tydligen vänta 6 månader efter att man varit gravid då hormonerna kunde påverka synen så lika bra att vänta så det inte blir helt fel.

I dag fyller Matilda 2 år grattis till henne. Tiden går så himla snabt.  


puss och kram på er ! 

Av Veronica helmersson - 9 maj 2010 15:49

jaha var det söndag igen ! urch i morgon måste man upp tidigt igen med Kevin till skolan. Är en kort vecka för han iallafall nästa vecka och sen är han ledig måndag veckan efter det, så de blir en långhelg. Undra vad man ska  hitta på för skoj då.

Annars har dagen varit slö, Kevin har lekt jätte fint på rummet och vi har legat i sängen och glott på tv.

Höll väll nästan på att svimma när jag skulle laga mat, ställde mej och började steka korven då jag plötsligt känner mej kokhet och yr, ropar på jonne att han får ta över, på väg till sängen börjar allt bara svartna men svimade aldrig som tur var. Men jonne fick fixa klart maten och jag la mej i sängen och vila. Så de blir inge faster nanna i dag heller:(

Trinity har ätit  dåligt i dag med men hon äter ju iallafall, och är mycket piggare i dag.

Av Veronica helmersson - 8 maj 2010 19:46

I dag har vi bara tagit det lugnt. Trinity har ätit jätte dåligt men ändå varit pigg.

Kevin fick en barnmatsburk med palsternacka och potatis i dag till köttbullarna, han tyckte absolut inte om det och frågade vad det var. Han gick och läste ekologiskt på burken och sejer att de är då inte gått med ekologiskt. Så inge mer ekologisk mat till han hehe. Synd bara att man inte var framme med kameran, han gjorde en del härliga miner.

Det är väll vad som hänt här i dag. Får våll se hur Trinity mår i morgocn och vad som händer då, antar det blir lungt då med om vi inte ska försöka ta oss till faster nanna och hälsa på.


  

Av Veronica helmersson - 7 maj 2010 20:13

Lägger in några bilder !


Bilder från dopet och de flesta av alla fina dop presenter Trinity fick. Är några som inte är med på bild här men de är minst lika omtyckta de med.


  

                                   



Har fått önskemål att lägga upp en bild på mormors födelsedags present här, så lägger upp det och  på morfars !


  

   


Det får duga för i dag iallafall.

Nu till sängen och hoppas på en lugn natt !



Av Veronica helmersson - 7 maj 2010 17:08

Jaha var ett par dagar sedan jag skrev här !

Jag mår iallafall bättre nu. Skönt det.

Men Trinity gjorde sitt första akut besök i går. Hon har varit väldigt gnällig och ätit dåligt ett par dagar och inte riktigt sig själv, så vi tog tämpen på henne i går och hon hade 38,7 så jag ringde rådgivingen då de sagt tidigare att små barn inte ska ha feber. De tyckte vi skulle åka in med henne. Var bara att lämna Kevin och merlin hos mormor så åkte vi först till Ludvika akuten och de tog lite prover och hittade inget men ville ändå att en barnläkare skulle kolla på henne så vi fick åka till falun. Där det var fullt med folk, men gick riktigt snabt endå. Där åt hon äntligen oxå och efter det blev mycket bättre. Läkarn sa att det inte var nått alvarligt men att det var jätte bra att vi åkte in. Så i dag lämnade mamma kevin på skolan och vi fick hämta merlin i gubbo hos farmor och håkan som hade hämtat han hos bettan.

Tack så jätte mycket för all hjälp, vet inte vad vi skulle göra utan er. Så himla skönt att ha nära och kära som alltid ställer upp. Vi älskar er !

Men nu till varma mackorna som min underbara kar gjort !


Puss och Kram på er !

Av Veronica helmersson - 1 maj 2010 16:40

Då var man hemma från dopet. Skönt att ha de avklarat men synd att inte alla kunde komma men var kul att så många kom. Vi blev runt 50 pers. Blev inte mycket fika kvar heller. Så nu är det lungt och skönt här, Kevin leker med Filip på rummet medans Oscar leker med Trinity och Johan sover på soffan.

Ska väll kika ut till Jonnes farfar en sväng tänkte vi annars blir det bara lungt.

Kommer upp bilder sen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Presentation


Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn. Mina barn är mitt allt och kommer alltid att vara !
Jag är så himla glad att jag har min familj.

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards