momster

Alla inlägg under maj 2010

Av Veronica helmersson - 21 maj 2010 10:52

Jaha har man lega i sängen nästan halva dagen med världens huvudvärk, men börjar släppa nu tror jag. Och jag har fått sovit hela natten, helt underbart.

Trinity har inte alls vart lika gnällig i dag. Kanske blir en toppen helg det här.

Hoppas bara på toppen väder igen, nu är de ju inte så fint. Men men ska vila lite till nu och hoppas huvudvärken är helt borta tills kevin slutar skolan i dag.


Av Veronica helmersson - 20 maj 2010 20:30

Äntligen börjar Trinity bli sig själv igen, hon äter fortfarande dåligt men börjar vara mer vaken och på bättre humör igen. Jonnes glasögon hade väll brakat här i dagarna så i dag tog vi oss in till stan och lagade dom och köpte en kepa till Trinity. Var inge skönt att sova med en knut bakom huvudet. Annars har det inte hänt så mycket som vanligt här. Eller jo min mamma kom förbi och stannade mer än 5 min som hon bara brukar göra, det var jätte kul. Så bjöd hon på Jätte god glass som verkligen behövdes i värmen. Har fått upp märlins hage/staket här ute på baksidan oxå. Nu är det äntligen snart sommar.  Nej nu ska jag lägga mej och mysa med kudden och se på tv medans Trinity sover, snart dax för mat igen. Och hoppas hon sover bra i natt da, för natten till i dag går ju att diskutera. Men den var bättre än nätterna tidigare. Kan ju bara bli bättre och bättre nu tycker man.

Nej ni får hare så gött och puss och kram på er !

Av Veronica helmersson - 19 maj 2010 17:48

Dagen har flytit på rätt skpligt med 2 trötta föräldrar och en Sjuk och gnallig bebis men öron värk och en frisk och väldigt aktiv grabb. Så hoppas bara att dennna natten blir lite lugnare än den som varit. Upptäckte i natt att Trinity vart värre av sin fäll hon sover på här hemma, har inte anv den på sjukhuset och i natt hjälpte inte näsdropparna utan blev bara värre och värre så vi testade ta bort fällen efter 10 min började det bli bättre och efter 30 min var det nästan som vanligt när vi var på sjukhuset. Så nu ligger alla fällar undanlagda. Annars har det inte hänt så mycket. Man vill bara sova nu nästan, men inte lång tid kvar. Men ska väll glutta lite på tv nu medans Trinity sover och är någorlunda nöjd i sin säng, annars är det bara famnen som duger.


Puss och kram på er !

Av Veronica helmersson - 18 maj 2010 19:04

Då var man hemma igen da från en natt på falu lasarett med Trinity. Hon har väl fått öroninflamaton. åkte in till akuten i går med henne på grund av hög feber (39,2). Tog inte lång tid innan en läkare kollade på henne och de hittade först inget fel denna gången heller men bestämde att vi skulle bli kvar för observaton och att en öron läkare skulle kolla i öronen då de kunde vara dom. Så vi fick vänta på barnavdelningen då vi skulle bli kvar där över natten iallafall. De sattte in penselin på en gång, så de skulle ge henne den derekt in i blodet. Det var dock inte så lätt att sticka tjejen, tror det blev 6 st blodkärl som sprack innan de lyckades få in en i huvudet på henne. Hos öron läkaren får vi veta att det var öroninflamaton och att hon hade jätte mycket vax och var jätte röd i öronen. Så nu ska hon äta kovepenin i 7 dagar och sedan tillbax till öron i falun om 2 månader och se så allt ser bra ut. Men det är så skönt att vara hemma igen, hon var ju isolerad på rummet så det blev lite ensamt.

           

Av Veronica helmersson - 15 maj 2010 23:05

Hemma igen da, har vart i gubbo gos Jonnes moster Elisabet och firat Hans kusin Frank som blir 30 år. Jätte grattis till dig ! Det var jatte trevligt och skoj, lovar att kevin var skit trött. Han somna på en gång när vi kom hem eller iallafall låg/ligger tyst i sängen. Trinity i stället tog en powernap i bilen så hon ligger i vår säng och tjålar skit nu. Ska försöka få henne att somna om så amn själv får sova lite. I dag har jag iallafall fått min kykling sallad. Lovar den var jätte god ! Chokladen har jag inte hunnit smaka på än, men den finns här hemma iallafall. Nej om man ska försöka sova lite så man årkar upp i morgon bitti igen ! hmmm undra vad man sak hitta på då. Hoppas det blir samma toppen väder som vi fick i dag. Så himla skönt att värmen kommit, nu vill jag bara ha sol och lite varmare så kan man snart bada.

nej natti natti på er !

Av Veronica helmersson - 14 maj 2010 22:21

jag vet det är en skum blandning men så är det. Är nå grymt sugen på både sallad och choklad, synd bara att macken här ute i skogen har stängt. Men har en underbar kar som står och gör riktig varm choklad åt mej i stället, men är ju ändå inte samma sak som en god chokladkaka kan vara. Men det får duga tills i morgon. Då ska vi göra kykling sallad med feta ost tror jag, eller sallad och feta ost blir det iallafall. Kevin har inte somnat än heller och Trinity ska få sitt kvälls mål nu sen får vi sova hoppas jag.

Så natti natti på er Puss och Kram !!!

Av Veronica helmersson - 14 maj 2010 19:01

Då var man hemma igen, har vart i smedjebacken i dag, Jonne var till sin arbets coach, jag och kevin var in på dacapo och billiga nisse men hittade ingenting. Åkte sedan till farmor annicas jobb och hälsade på vilket kevin tyckte var jätte kul. oj vad han berättade för mormor när vai var där. Hon var jätte snäll och bjöd på taco paj. Efter de for jag, Jonne, Trinity och merlin till min kära mormor och morfar och hälsade på dom en sväng, de blir alltid lika glada när vi kommer så det är så kul att åka dit. Kevin ville vara kvar hos mormor och leka med hennes gubbe Pål som är här i helgen. Så vi plockade upp han igen bara innan vi åkte hem. Men nu är man slut, ät inte van att göra så här mycket på en dag. Så nu blir det att slappa till någon bra film och hoppas Trinity sover hela natten.


Av Veronica helmersson - 13 maj 2010 16:56

i dag har mamma varit hit och hämtat allt skrot jag ränsade i hopp i natt när jag inte kunde sova. Tror det blev 4 flytt kartonger med skrot och några påsar, och mycket finns det kvar att göra sig av med. Så himla skönt bara att få ränsa undan lite. Annars har vi inte gjort så mycket, kevin har varit jätte snäll och lekt på sitt rum nästan hela dagen. Nu lagar min underbara sambo och son mat. Då Kevin av nån anledning fått för sig att fläskkotlätter inte går att äta så fixar han köttbullar till sig medans Jonne steker vårat kött. Trinity har börjat äta bättre igen vilket är jätte skönt. Men hon har kommit på att det inte är nå kul att ha kläder på sig. Nej nu ska jag vila lite innan maten blir klar och hoppas min huvudvärk blir bättre.

Puss och Kram på er !

Fråga mig

2 besvarade frågor

Presentation


Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn. Mina barn är mitt allt och kommer alltid att vara !
Jag är så himla glad att jag har min familj.

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards