momster

Alla inlägg under juli 2012

Av Veronica helmersson - 24 juli 2012 07:28

Nu har vi haft en toppen natt jag och Denver. Han har bara ätit 3 ggr i natt, så vi har fått sova.
Det ända som varit lite små jobbigt är att han har stort behov av kroppskontakt så han har legat halft på mig i vanart oxå. Men de är det värt när man vaknar utvilad.
Men fick även känna av i går kväll och nu på morgonen att jag inte tog det tillräckligt lungt i går, har skaplig led värk. Sen vet jag inte nå vad som hänt med mitt ena knä och höft de gör snor ont :( men bara gilla läget för i dag ska vi åka till soptippen med allt skräp vi har. Ska bli riktigt skönt att bli av med allt skräp.

Bjuder på en bild när Trinity kollar så baby gymmet duger till lillebror !

Nu gosa lite innan det är dax att kliva upp. Hoppas alla får en trevlig dag !

Av Veronica helmersson - 23 juli 2012 20:50

I dag har vi varit in på stan var meningen att vi skulle fixa några ärenden.
Vi stressade iväg för att vi skulle hinna in innan kl 15 då jag trodde försäkringskassan stänger då så struntade vi i att packa in kartonger i bilen då vi skulle hämta nya.
När vi väl kommer in till stan är försäkringskassan stängd pga sjukdom och jag som hade/har papper jag behöver hjälp med och ska vara inne i morgon men bara gilla läget :(
Efter de tar vi oss upp på leksaks affären och kikar lite.
Går sen ner till smyck affären där de tar hål i öronen och då tar de inte hål på barn under 3 år.
De hade satt den åldern för att de skulle veta vad det innebar att ta hål i öronen och kunna sköta rengöringen själva, jag skulle då inte lita på att min 3 åring klarat sköta rengöring själv osv. Så vi gick vidare till zynk och kollade om de var öppet och vad de hade för regler. Där var de absolut Inge problem att låta Trinity ta hål.
Så hon fick välja färg på örhängena helt själv. Det fanns jätte många färgglada och fina färger men hon vill ha svarta så svarta blev det. Hon fick sitta i Jonnes knä när hon sköt hål.
Hon som tog hålen tog i båda öronen samtidigt. Trinity var jätte duktig och visst blev hon lite ledsen och säjer lite gulligt men det gjorde ju ont. Men de gick över när vi sejer att vi ska gå och köpa glass för att fördriva tiden. Jag skulle åka och köpa ett baby gym av en efter kl 17 och nu var kl bara runt 16 tiden. Vi köpte glass åkte till MM som skulle lagt undan banan kartonger åt oss, men de sket sig det med de fanns inga kartonger :(
Så vi tänker att då åker vi och besöker Johanna som hade skickat meddelande att hon åkt till Gubbo. Självklart hade jag missat de meddelandet. Men vi åkte ut till Gubbo vi oxå en snabbis och hälsade på.
Annica och Håkan hade köpt jätte fina tröjor till ungarna. Och Trinity fick en egen bebis med lite tillbehör så hon har haft en riktigt lyckad dag i dag.
Denver fick en snutte oxå.
Sen var det bara att åka och köpa baby gymet, så nu ska jag bara bestämma mig hur jag ska göra med babysittern. Har en jag känner som säljer sin. Så vet inte riktigt om jag ska/vill köpa hennes eller om jag ska köpa en ny. De nya jag har kollat på håller längre i åldern och går att anv upp till 3-4 års ålder vilket betyder att de inte går sönder om Trinity skulle råka sätta sig i den medans den andra bara håller upp till 9 kg.
Vi får se hur det blir men nu ska jag ta och lägga mig och mysa lite.

Ha de så bra med er !

Av Veronica helmersson - 22 juli 2012 18:12

Så sover båda små barnen redan.
Trinity har inte sovit nå middag i dag så det var väntat att hon skulle somna tidigt. Var ingen ide att försöka hålla henne vaken. Denver har oxå varit vaken jätte mycket i dag och bara sovit max 10 min åt gången.
Nu har han ätit, rapat och somnat han vakna inte ens när jag bytte blöja på han. Nu ligger han på min mage och sover. Jag ska försöka ta och vila lite jag oxå men är inte det lättaste.

Ha de så bra med er så hörs vi när vi hörs !

Av Veronica helmersson - 22 juli 2012 17:50

I dag har vi plockat ihop lite mer från vardagsrummet och Jonne och Pål körde ut våra madrasser, byrån från Vårat sovrum, tv bänken och vardagsrums bordet och lite annat skrot och ändå syns de inte att de minskat nått i huset tycker jag.
Men nu är det fullt i garaget så nu måste de möbleras om där ute innan vi kan köra nå mer.
Ska väll försöka packa lite mer i de få kartongerna vi har kvar bara alvedonen hjälper, fick sån huvudvärk så nu är det vila som gäller ett tag.
Tusen tack till mamma och Pål som varit här och hjälpt oss i dag igen !
Och till Annica och Håkan som låter oss låna garaget !

Av Veronica helmersson - 21 juli 2012 21:47

Tycker vi packar och packar men tycker fan inte det minskar nå saker i huset. Nu är det bara lite drygt en vecka tills vi ska vara ute oxå. Tänker bara hjälp hur ska vi hinna ? Men samtidigt vet jag att det kommer vi att hinna. Så har vi ju sån tur att både jag och Jonne har föräldrar som är jätte snälla och hjälper oss. Vet inte vad vi skulle gjort utan dom. I morgon kommer mamma och Pål hit igen och hjälper till. Pål och Jonne skulle köra 1-2 lass och de är ju lite man får undan då iallafall.

I dag var våra ögonstenar med i tidningen oxå, men de hade skrivit fel att jag och Jonne fått en dotter som ska heta Denver. Men men bilden blev iallafall jätte bra så ska upp på stan på måndag och seja till att vi vill ha ett sånt kort/fotografi.

I dag har vi varit hem till Johan på förmiddagen sen var vi upp på Söderbärke möljan och kikat lite oxå men hittade inget speciellt. På eftermiddan/kvällen körde vi iväg ett lass med kartonger och snabb besökte faster Johanna. Nu sover alla utom jag och Denver som vanligt. Denver har precis ätit färdigt så jag ska rapa och byta på han så får vi se vad som händer.
Och nu när jag lyssnat på barnmorskan och vilat på eftermiddagarnna och pumpar ur brösten nån gång då och då får jag inte alls samma dryga feber och feber värk som innan.

Men nu lär jag göra lite nytta så ha de så bra med er och sov så gått så får vi se om jag hinner och orkar skriva nått i morgon.

Bjuder på tidnings bilden på våra bästa !

Av Veronica helmersson - 20 juli 2012 21:05

I dag har vi vart in till Volvo med bilen på servis. Medans de grejade med bilen tog vi en promenad hem till Johanna. Trinity var duktig och gick hela vägen men det tog sin lilla tid (50 min) efter att vi fått lite fika var det dax att gå tillbaka men då visade Johanna oss en bra mycket närmare väg. Trinity var duktig och gick hela vägen tillbaka oxå. När vi åket upp på stan låter bilen så konstigt så vi åker tillbaka till Volvo. Som tur var var de bara skydds plåten under motorn som inte var ordentligt åtskruvad.
Så upp på stan igen och kolla hur mycket de kostar att ta hål i öronen. Men då skjuter de inte hål nå längre inne på tatto. Och ta med nål vill vi inte göra så vi ska kolla på zynk tror jag det var de sa att sköt hål.
Men de var självklart stängt när vi var på stan, så det var bara att åka hem.
Väl hemma la jag mej och vilade och sov ett tag.
Mot kvällen flyttade vi ut våra madrasser i vardagsrummet så i morgon är det bara att skruva isär vår säng och ta ut de sista möblerna därifrån och städa.

Nu ska jag lägga mej och kolla lite tv serier innan det är dax att sova !
Natt natt och ha de så bra med er alla!

Av Veronica helmersson - 19 juli 2012 19:49

Nu är det inte mycket stora saker kvar i huset.
I dag kom mamma, Pål och Magnus och hjälpte oss.
Tusen tack för hjälpen i dag !!!
Pål och Jonne körde två stora lass med kärran till Gubbo.
Magnus fick följa med Kevin och panta och underhålla han.
Jag och mamma tömde lite byråar och plockade i kartonger mellan amningaena. I dag har Denver verkligen gått på klocka, han har ätit varannan timme så hoppas på att få sova lite längre i natt då i stället. Vi avslutade degen med att åka till smedjebacken och äta pizza allihoppa, riktigt kul faktiskt.
Nu ligger han och myser på mitt bröst. Kevin ligger i sin säng och ska sova Trinity sover redan i sin säng.
Själv har jag börjat få grymt ont i huvudet, känns att jag inte har vilat som jag ska. Så i morgon blir att ta det lugnt kan jag lova. Måste väll försöka städa lite men måste komma ihåg att vila även om jag inte vill.

Men nu blir det lite bebis mys innan de är sov dax även för mej !
Ha de så bra med er och tack igen mamma, Pål och Magnus för all hjälp i dag !

Bvc

Av Veronica helmersson - 19 juli 2012 10:47

Då har vi varit till Bvc med Denver igen. Den här gången hade han gått upp lite mer. Nu väger han 4000 gram och är fortfarande 54 cm lång.
Nu är Kevin och Trinity ute och studsar på studsmattan, Denver ligger i vagnen och sover och jag trotsar mina allergier och sitter ute på trappen trots att de klipper gräsmattan mittemot. Men det är stor skillnad på min allergi nu mot när jag var gravid, den är mycket bättre nu.
Men nu ska vi gå in och fika lite innan mamma och Pål kommer och hjälper oss att köra lite grejer från huset.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Presentation


Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn. Mina barn är mitt allt och kommer alltid att vara !
Jag är så himla glad att jag har min familj.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards