momster

Alla inlägg den 21 juli 2012

Av Veronica helmersson - 21 juli 2012 21:47

Tycker vi packar och packar men tycker fan inte det minskar nå saker i huset. Nu är det bara lite drygt en vecka tills vi ska vara ute oxå. Tänker bara hjälp hur ska vi hinna ? Men samtidigt vet jag att det kommer vi att hinna. Så har vi ju sån tur att både jag och Jonne har föräldrar som är jätte snälla och hjälper oss. Vet inte vad vi skulle gjort utan dom. I morgon kommer mamma och Pål hit igen och hjälper till. Pål och Jonne skulle köra 1-2 lass och de är ju lite man får undan då iallafall.

I dag var våra ögonstenar med i tidningen oxå, men de hade skrivit fel att jag och Jonne fått en dotter som ska heta Denver. Men men bilden blev iallafall jätte bra så ska upp på stan på måndag och seja till att vi vill ha ett sånt kort/fotografi.

I dag har vi varit hem till Johan på förmiddagen sen var vi upp på Söderbärke möljan och kikat lite oxå men hittade inget speciellt. På eftermiddan/kvällen körde vi iväg ett lass med kartonger och snabb besökte faster Johanna. Nu sover alla utom jag och Denver som vanligt. Denver har precis ätit färdigt så jag ska rapa och byta på han så får vi se vad som händer.
Och nu när jag lyssnat på barnmorskan och vilat på eftermiddagarnna och pumpar ur brösten nån gång då och då får jag inte alls samma dryga feber och feber värk som innan.

Men nu lär jag göra lite nytta så ha de så bra med er och sov så gått så får vi se om jag hinner och orkar skriva nått i morgon.

Bjuder på tidnings bilden på våra bästa !

Fråga mig

2 besvarade frågor

Presentation


Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn. Mina barn är mitt allt och kommer alltid att vara !
Jag är så himla glad att jag har min familj.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards