momster

Alla inlägg under juni 2010

Av Veronica helmersson - 18 juni 2010 20:11

Satt mej och kolla in lite gamla bilder på kevin från han var bebis. Jag har inte tyckt det finns nån likhet i han och Trinity men ändrade mej ganska snabt när jag såg bilderna.

Skickade en gamal bild på Kevin till mamma, hon trode det var Trinity och att jag fått tag på en gamal gåstol då jag pratat om det tidigare.

Så jag lägger in några av de gamla bilderna på Kevin. Finns ju bilder på trinity i andra inlägg så skriv gjärna en komentar vad ni tycker !

                 


oj blev ganska många, men de får duga !

Nu blir det tv:n för oss så natti natti, puss och kram syns på stan ! 

Av Veronica helmersson - 18 juni 2010 19:19

Det har inte hänt mycket här heller.

Jag tömde kevins föredetta data skrubb i dag och ställde in lite av Trinitys saker där. Det tar ju sån plats i vardagsrummet även om hon inte har så mycket saker än. Nej nu vakna mammas prinsessa och vill ha mat, så ska väll ordna det.

puss och kram på er !

Av Veronica helmersson - 16 juni 2010 21:30

jaha blev en tur till dacapo och köpte nytt köks bord.

Det ska bara slipas så blir det kanon snyggt, men får duga som det är så länge. 

Som vanligt bjöd annica på toppen god mat även om det var räster, jag och annica käkade kykling sallad, jonne fisk och potatis och kevin fick sin favorit, tomte gröt. Han åt upp en hel stor korv nästan, fattar inte hur han får plats med det i sin lilla mage. Sen for jag, jonne och trinity till borlänge en sväng och slösade slut på lite pengar. Kevin ville stanna hos farmor så det fick han väll, så lämnade vi merlin kvar där med. Men innan for vi hem med vaggan som Trinity fått att sova i efter farbror johan och pappa jonne. Så får se hur första natten i vaggan blir, hon är ju van att sova i sin vagn i vanliga fall. Men de blir nog bra det med. Sen var borlänge nästa stopp för oss och av nån anledning fick jag lust att kolla på kläder till mej själv, vilket inte händer så ofta. Och hittar ännu mer sällan nått jag tycker om men i dag hittade ett par jeans shorts och en jeans kjol, skit snyggt. Annars köpte vi ett surround system till sovrummet så nu kommer vi aldrig lämna det igen :) ett minneskort till min mormor och morfars gps. Så blev de lite grejer som farmor annica skulle ha. Nu sover båda barna så jag och jonne tänkte väll ta och mysa till nån film, om de inte blir som vanligt att man tvärdäckar.

Men först måste jag slita mej från datan.

 

Hare så bra med er, puss och kram syns på stan !


Av Veronica helmersson - 16 juni 2010 09:22

   Natten har vrit ganska jobbig då Trinity skulle äta lite och ofta. Hon har inte spytt nå mer heller, så var nog inte magsjuka som tur var. Men trött är hon.

Nu ska vi snartt fara in till ludvika, jonne ska in på arbetsförmedlingen. Sen bir de gubbo en sväng. sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. Vi funderar på en tur till borlänge, men man vet aldrig.

Nu ska jag packa skötväskan iallafall så inget blir kvar hemma.

Puss och kram på er !


  

Av Veronica helmersson - 15 juni 2010 21:28

jaha kanske Trinity har sin första magsjuka da. Vi vet ju inte om det är det men hon spydde upp bra mycket vätska och det stank päckel. Ringde rådgivningen som sa att vi skulle ge na lite mat åt gången en gång i halv timmen i stället för var tredje timme. Hoppas bara inte det är magsjuka. Hon har ju världens slämhosta och retningar i bröstet som hon haft ett tag nu oxå, jag tycker det räcker.

Nej hare så gött med er ! Puss och Kram

Av Veronica helmersson - 15 juni 2010 13:01

I går var jonne till sin  jobb coach, jag, Kevin och Trinity for till gubbo. När jonne var klar så bjöd annica på jätte god mat innan vi for in med kevin till Ludvika dör han skulle kolla Längd, vikt och blodtrycket för hans medicenering. Han hade växt 0,5 cm sedan sisst. Hämtade ut ny medecin åt han och for hem. 

I dag har vi inte gjort mycket heller, varit hem till min mormor och morfar och lånat telefonen bara. Nu är det bara att slappa, ska väll försöka ta mej en promenad med Trinity oxå hade jag tänkt. Men de är ju så kallt ute så vi får se hur det blir. Är ju inte så kul att gå själv heller. Men nu blir det mys till en film med gubben, Trinity sover och kevin leker på sitt rum.

Hare så bra med er, puss och kram !

Av Veronica helmersson - 13 juni 2010 21:16

I dag har vi vart hem till mamma och hälsat på och en snabbis till min mormor och morfar. De blir så glada när vi kommer så det är alltid så kul att åka dit.

Innan vi for hem så hämtade vi upp lillebror Magnus på vägen !

Trinity har oxå kommit på hur amn vänder sig från mage till rygg medvetet nu tror jag. Hon vände sig då 3 gånger på rad i dag och blev lika arg varje gång hon hamnade på rygg. Så har hon börjat med små smak portioner men konsistensen är ju inte den besta.


nej nu ropar sängen  natti natti med er !

Av Veronica helmersson - 11 juni 2010 18:13

jaha då har Kevin sommarlov. Han fick det i går men inte fick han sova i morse för det. Nej då åkte vi och kollade på Jonnes syster carolinas skolavslutning vid gammelgården. Träffade åsa vid marnäs skolan  halv 9 så ingen sov morgon i morse men får se i morgon.

Eller jag och Jonne får väll ingen sovmorgon, Trinity vaknar ju allt mellan 4 och 6 och vill ha mat.

Men nu ska jag käka lite.

Hare så gött med er !


           

Fråga mig

2 besvarade frågor

Presentation


Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn. Mina barn är mitt allt och kommer alltid att vara !
Jag är så himla glad att jag har min familj.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards