momster

Alla inlägg den 16 juni 2010

Av Veronica helmersson - 16 juni 2010 21:30

jaha blev en tur till dacapo och köpte nytt köks bord.

Det ska bara slipas så blir det kanon snyggt, men får duga som det är så länge. 

Som vanligt bjöd annica på toppen god mat även om det var räster, jag och annica käkade kykling sallad, jonne fisk och potatis och kevin fick sin favorit, tomte gröt. Han åt upp en hel stor korv nästan, fattar inte hur han får plats med det i sin lilla mage. Sen for jag, jonne och trinity till borlänge en sväng och slösade slut på lite pengar. Kevin ville stanna hos farmor så det fick han väll, så lämnade vi merlin kvar där med. Men innan for vi hem med vaggan som Trinity fått att sova i efter farbror johan och pappa jonne. Så får se hur första natten i vaggan blir, hon är ju van att sova i sin vagn i vanliga fall. Men de blir nog bra det med. Sen var borlänge nästa stopp för oss och av nån anledning fick jag lust att kolla på kläder till mej själv, vilket inte händer så ofta. Och hittar ännu mer sällan nått jag tycker om men i dag hittade ett par jeans shorts och en jeans kjol, skit snyggt. Annars köpte vi ett surround system till sovrummet så nu kommer vi aldrig lämna det igen :) ett minneskort till min mormor och morfars gps. Så blev de lite grejer som farmor annica skulle ha. Nu sover båda barna så jag och jonne tänkte väll ta och mysa till nån film, om de inte blir som vanligt att man tvärdäckar.

Men först måste jag slita mej från datan.

 

Hare så bra med er, puss och kram syns på stan !


Av Veronica helmersson - 16 juni 2010 09:22

   Natten har vrit ganska jobbig då Trinity skulle äta lite och ofta. Hon har inte spytt nå mer heller, så var nog inte magsjuka som tur var. Men trött är hon.

Nu ska vi snartt fara in till ludvika, jonne ska in på arbetsförmedlingen. Sen bir de gubbo en sväng. sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. Vi funderar på en tur till borlänge, men man vet aldrig.

Nu ska jag packa skötväskan iallafall så inget blir kvar hemma.

Puss och kram på er !


  

Fråga mig

2 besvarade frågor

Presentation


Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn. Mina barn är mitt allt och kommer alltid att vara !
Jag är så himla glad att jag har min familj.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards