momster

Alla inlägg under december 2011

Av Veronica helmersson - 11 december 2011 18:57

Man ska då inte seja att man mår bra om man väl gör det. Jag hade en toppen dag utan illamående i går ända till kl 8 på kvällen. Och efter de brakade helvetet lös, vart att må piss och allt jag fått i mej under dagen kom upp igen. Dagen i dag har varit precis som i går kväll. Så snart ligger jag väl inte plus nå längre på vågen om de ska fortsätta så här. Men nu vill jag bara må bra igen. Orkar fan inte med detta i 8 månade till :( I morgon blir det att ringa vc iallafall och de får skriva ut nått mot illamåendet. Så ska jag med Kevin till skolan och informera lärarna om Kevins nya medicin. Bara hoppas jag klarar av det. Men nu ska jag inte störa er mera utan lägga mej och glo lite på tv innan det är läggdags. Så hoppas vi på en bättre morgon dag.

Av Veronica helmersson - 9 december 2011 16:56

Då har vi äntligen fått internet i huset igen :)I dag var vi till läkaren med Kevin. Han fick ny medicin så vi kunde räkna med en jobbig period framför oss. Men de är bara bita ihopp och hoppas de blir bra i slutändan, men de tror jag nog. Efter de följde Kevin med farmor hem och vi åkte på inskrivning på MVC. Jag har mått lite bättre på förmiddagen men de fick jag igen när vi kom hem och tog de lite lugnt. Men nu ska jag inte störa er nå mer.

Av Veronica helmersson - 6 december 2011 17:01

Jaha då blir man utan internet ett tag. Vårat vi har på mobilena går ut i dag och Telia har inte fått igång de hemma heller. Och bredbandsbolaget skickar fortfarande meddelanden om att de jobbar med vår drift störning. Var bara 1 månad sedan vi sa upp det. Att de inte fattar. Men men bara vänta och se och hoppas vi får nått snart. Annars mår jag mest illa hela tiden, har inte spytt än men känns inte som de är långt borta heller tyvärr. Och den 15 åker vi med Jonne till Uppsala som ska opereras igen den 16. I morgon ska Trinity upp till vårdcentralen och ta blodprover inför hennes operaton. På fredag är de dax för Kevin att gå till läkaren och vi till MVC så hoppas de kan ge mej nått mot illsmåendet. Så vi har en hel del framför oss nu innan jul. Men nu ska jag mysa med min underbara familj. Blir kanske dröja lite innan nästa uppdatering här.Men ha de så bra med er alla så länge.

Av Veronica helmersson - 4 december 2011 20:04

Redan söndag. Ibland önskar jag helgerna kunde vara lite längre !I dag har vi varit till Falun och Borlänge. I Falun var vi och kollade på en syskon vagn. Lite tidigt jag vet men den var jätte fin och fräsch och hade ett jätte bra pris. Trinity tyckte vagnen var perfekt för då fick aff en egen plats med sele och allt. I Borlänge blev det lite medicin och batterier. Sen for vi hem. Kevin har även kommit i en dryg period att han ljuger om allt villket kan bli ganska påfrestande. Så vi hoppas på att det går över snart när han märker att det inte lönar sig att ljuga för vi vet ändåom precis som det är. Sen är de ju tur de bara är små saker han ljuger om. Jaja nog om detta nu ska jag försöka få Trinity att sova oxå. Hon höll på att somna men då skulle Jonne ner i källaren och självklartså vill ju hon med pappa ner. Så jag lär få henne att varva ner och lägga sig. Men ha det så bra med er.

Av Veronica helmersson - 3 december 2011 20:04

Så här har det inte hänt så mycket. Trinity fortsätter vara vaken på nätterna och håller mej vaken. Halv ett varje natt är de bara att vakna och somna om tidigastklockan 3. Men de värsta är nog att om hon nån gång lyckas sova lite längre vaknar en annan och inte kan somna om. Var till min mormor och morfar en sväng i dag. Sen blev de en tur till Johanna och pappa oxå. Annars är det som vanligt förutom att illamåendethar kommit krypande, de håller sig relativt bortaså länge jag små äter. Kommer bli fet denna gången. Men var helt underbart i onsdags när vi fick se de lilla hjärtat blinka på skärmen. Är dock bara i vecka 7+1 men läkarn sa att de fanns ingetsom borde kunna gå fel nu då allt sett så bra ut hittills. Så nu har man börjat med de vidriga fragmin sprutorna igen. Så får vi troligtvis se vårt lilla frö i början av januari igen då vi skulleha en tid hon spec MVC. Kevin vet inget än eller vi har inte sagt något till han så om haninte redan kommit på de så vet nog han med snart. Trinity är ju för liten för att förstå. Jag hade nojat mej jätte mycket för att berätta för mormor och morfarmen dom tog det jätte bra och fick inga kommentarer alls som jag väntat mej. Utan mormor frågade hur jag mådde och om jag spytt nått med tanke på hur kasst jag mådde när jag väntade Trinity. Nej nu får de vara nog för i dag, nu mysa med mannen framför tv:n ett tag. Puss och kram på er.

Av Veronica helmersson - 3 december 2011 19:37

Jag kommer sätta lösenord på vissa inlägg så bara be om lösenordet så får ni de om jag tycket du ska få läsa :) Detta på grund av att det kan bli att stå personliga saker / tankar i dessa inlägg.Ha de så gått med er !

Av Veronica helmersson - 2 december 2011 07:27

Jag har iallafall världens underbaraste familj.

I går kväll vid 22 vaknade Trinity första gången för att sedan väcka mej kl 12, halv 1 och väcka jonne 3, halv 4 och sedan väcka Kevin strax innan 5.

Det är tur Kevin inte har samma morgon humör som Trinity brukar ha när hon blir väckt.

De lekte så fint så inne på Trinitys rum. Med vid halv 7 kom hon upp till oss och bestämde sig för att sova.

Så nu sover hon fint i våran säng och Kevin har dragit till skolan.

Och att det är december märks då på Kevin. Han är lika uppspelt varje morgon över att få öppna choklad kaländern, men i morse hann han inte se tv avsnittet så de får han se i kväll i stället.

Men nu ska jag lägga mej och vila lite innan Trinity bestämmer sig för att vakna igen.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Presentation


Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn. Mina barn är mitt allt och kommer alltid att vara !
Jag är så himla glad att jag har min familj.

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards