momster

Alla inlägg under mars 2010

Av Veronica helmersson - 8 mars 2010 10:45

I dag är det hälsa på johanna och till bup läkaren med kevin som står på schemat.

Annars händer inte så mycket, kevin är hemma och är sjuk så det blir lungt men hans hosta är mycket bättre. Synd att han måste hålla sig inne när de är sånt toppen väder ute med sol och säkert några + grader.

Nej nu ska jag käka lite innan vi drar, hare så gött på er !



Av Veronica helmersson - 7 mars 2010 15:24

ursch vilken natt det varit. Trinity har vaknat och smågnällt hela natten. Har det inte varit att hon tappat nappen var de nå annat. Så i morse var jonne snäll och gick upp med kevin, så jag och trinity fick sova.Vi vaknade kl 12 och gick upp då. Nu har hon sovit ca 30 min på min arm/mage men var dax att vakna igen nu. Hon måste hela tiden ha kroppskontakt eller sitta i famnen för att kunna kopla av ordentligt, vagnen duger i bland bara.

Ska nog ut på en promenad om man orkar, så kevin får komma ut en sväng han oxå. Han är fortfarande förkyld så han blir hemma från skolan i morgon.


      

Av Veronica helmersson - 6 mars 2010 16:09

Har dagen nästan gått igen !

Blev ingen hockey träning för Kevin i dag, han låg och hostade hela natten och är jätte snorig. Hoppas bara han inte blir sjukare, ska till bup läkaren och diskutera hans ADHD medecin på måndag. Är han bara som han är nu kan man ju gå med han men inte om de blir värre.

Tur är väll att han inte vaknar av hostan utan bara jag som ligger vaken och lyssnar på han. 

Trinity har börjat få mat i flaska nu i stället, har märkt att hon spyr inte alls upp lika mycket då. Men jag pumpar så hon får fortfarande bröstmjölk, vi varierar lite.

Nej nu lär jag gå och se till att kevin städar sitt rum, som han hållt på med sedan 10 i morse det tar sin lilla tid när amn gör allt annat i stället !


lägger in några bilder !


          


Puss och kram på er ! 



Av Veronica helmersson - 5 mars 2010 12:47

Hemma från kyrkis och trött som attans, ska nog lägga mej och vila.

Men sä skönt att komma ut en sväng. I dag följde kevin med oxå, lekte med tågrälsen nästan hela tiden ! En liten grabb plockade bort bitarna och kevin fick sätta tillbaka dom. Tur han tycker om mindre barn. Sen blev de koja med alla kuddar, ja kevin hade då kul !

Trinity låg å titta lite men sov mest som vanligt när hon hör massa ljud, får inte bli för tyst så vaknar hon på en gång.


Nu ska jag ta och fixa lite käk och vila !

Av Veronica helmersson - 4 mars 2010 23:05

Jaha har denna dan gått med !

Vart hem till mamma en sväng och hälsat på, sen kom de på lite varma mackor här hos oss och har nyss åkt hem så det blev en sen kväll för oss och kevin !

Tror kevin tvärdäckade annars är han bara duktig på att ligga stilla och tyst i kväll.

Annars har det inte hänt så mycket här.

Nu är det dax för sängen så man årkar upp i morgon bitti, och ev så blir det kyrkis för mej och Trinity. Får se om kevin vill med, han är ju lite stor men jag vet att de inte är nä problem om han skulle vilja med.


nej natti natti !

Av Veronica helmersson - 3 mars 2010 20:52

Jaha vad har man gjort i dag da.

Först var vi till BVC och vägde och mätte tösen !  Och hon växer så det knakar hela 56 cm lång och 4435 gram. Efter det åkte vi till is hallen i Ludvika där vi träffade farmor med Oscar och Filip så de fick spela lite hockey.

Sen for vi till affären och handlade lite käk att stoppa i frysen innan vi forttsatte ut till gubbo, där det bara blev dataspel och tv i dag.

Jag vaknar av att jag hör en liten unge springa i hallen, då hade Carina och Carin kommit över med Charlie och Lily. Riktigt kul att träffa karin med barna, Lily hade jag ju inte hunnit se innan heller. De va lite kul att se Lily och Trinity, båda med jätte mycket hår, Lily jätte mörkhårig och Trinity jätte blond.

Men nej nu bär det in till sängen och hoppas på att man får sova i natt, natten till i dag skulle Trinity bara tjåla massa skit hehe !


Natti natti puss å kram på er !

Av Veronica helmersson - 2 mars 2010 19:54

Var man hemma efter en underbar dag i gubbo.

Åkte dit så kevin skulle få leka av sig lite med kusinerna Oscar och Filip.

När vi kom satt de på garagetaket som är en jätte roligt att åka kana ner för.

Kevin var uppe lika snabbt han med, farmor lär nog hitta på nått som slår de till sommaren !

Kevin och Filip var ute i flera timmar och lekte, jag och trinity tog det lungt inne hela dagen vi och bara slappade.

Jonne var ute och tog lite bilder och kollade på innan han oxå kom in och tog de lugnt. Var så skönt när kevin hade nån att leka med så man slapp att han var och tjata på en hela tiden om tv spel eller datan.

Så man kan ju hoppas han somnar snabt i kväll, han har precis lagt sig.


Sötnosen!

Grabbarna på garage taket hos farmor. Filip, Kevin och Oscar !


Och där for kevin ner !


Filip och Kevin gräver hål in under altanen i snöhögen som har fyllt hålet där polen brukar stå på sommaren ! Ser en aningen trötta ut va?

Av Veronica helmersson - 1 mars 2010 21:44

Vet inte vad det är för fel på Trinity nu, jag har ammat och även gett modersmjölkersättning eller vad det heter bytt blöja, rapat, ändå är hon inte nöjd. Eller så länge hon får sitta eller jag bär na mot axeln så är hon nöjd och iallafall halv sover, men jag kan ju ändå inte sova då så vad gör det.

Men men här orkar jag inte sitta hela natten, ska noh slå på lite He-man och kolla på.


natti natti allaesammans susssa sött ! 

Fråga mig

2 besvarade frågor

Presentation


Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn. Mina barn är mitt allt och kommer alltid att vara !
Jag är så himla glad att jag har min familj.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards