momster

Alla inlägg under mars 2010

Av Veronica helmersson - 18 mars 2010 20:45

i dag har vart en stressig dag ! Först for vi in med Jonne till Ludvika, han skulle till röntgen  och rönka tummen sen till nyhammar och lämna Kevin på skolan, efter de for vi derekt till bvc. Tydligen hade jag tagit fel en timme på tiden med, vilket jag får reda på när jag setat i väntrummet nästan 40 min. Men kom in till slut och allt värkade bra iallafall. Hon hade inte växt mer än 0,5 cm men allt annat såg bra ut. Efter läkarbesöket var det bara att fara in till Ludvika och hämta Jonne igen. Hem och vila innan vi hämade kevin och åkte och besiktade bilen. Bilen gick igenom utan anmärkningar så det var skapligt skönt.

Resten av dagen blev lugn och skön ! Trinity fich bada i diskhon som hon älskar men nu har hon varit lite gnällig en stund och inget duger, men ska inte klaga är inte allt för ofta hon är det.

Nej nu till sängen natti natti på er!


puss och kram !

Av Veronica helmersson - 17 mars 2010 19:04

Oj oj vad jag och Trinity hunnit med mycket i dag. På förmiddan var vi på Föräldrar grupp skulle ha varit masage i dag men blev inget då 2 st var borta, så blev att snacka skit i stället. Men det var riktigt trevligt.

Efter det åkte vi hem och jag slängde i mej nån korv innan det var dax att hämta Kevin. På vägen ut till bilen attakerar väll Merlin grann hunden och fick sig några bett, Skyll dig själv säjer jag bara. Var ju bara en amstaff han gick på så vad trode han igentligen ? Grannen fick ett skadat finger, amstaffen var kopplad så koplet skar henne i fingret. Hoppas det gick bra, de hade svullnat sa hennes kar. 

Efter vi hämtat Kevin for vi hemtill min pappa och tog oss en promenad som från början bara skulle bli ca 4 km på ca 1,5 timme som max men slutade på 8 km och  3 timmar. Jag kom ju på den smarta iden att gå till affären i stället för att stanna med bilen på hemvägen !

Så nu är man lite slut i kroppen, är ju inte van att gå så långt. Men så himla skönt att röra sig med. Så nu sover nog Kevin gått i natt iallafall.


  Morfar med Trinity


  Kevin hittade en snödriva !



Kevin !  

Av Veronica helmersson - 15 mars 2010 20:38

Då har hälgen hunnit gått och hela måndagen !

I lördags var sista hockey träningen för kevin, jätte synd. Nu blir det hemma helger som inte alls är lika kul. Efter hockeyn var vi till min mamma och fick smörgåstårta då hennes gubbe Pål fyllt 50 år. Det var jätte gått.

Tack Pål !

På söndan hände inte så mycket mamma Pål och magnus kom förbi en sväng innan pål drog hem till Norge igen.

I dag har kevin vart till skolan som vanligt, efter det åkte vi ut till farmor och Håkan.

Så blev jag och kevin klippta. Jag blev skit nöjd, måste bara skaffa mej en platt tång nu !

Kevin toppade han bara då kevin ska spara ut håret långt, eller ha tuppkam till sommaren. Men vi får väll se hur det blir med det.


Av Veronica helmersson - 12 mars 2010 18:06

Jaha var det fredag igen. i dag tog vi bilen till skolan och hem. Var ju tvungen att ta en tur in till stan. Försäkringskassan och lämna in papprena om föräldrapenning och volvo för att få ett nytt volvo kort. Mitt gamla volvokort gick sönder då jag lyckades vurpa, tur jag han tanka innan bara för nu är det skrot.

Så om ca 2 veckor har jag det nya kortet :)

Nu väntar vi på stor kusin Erika (min kusin) som ska komma och spela tv spel och käka lite med oss. Ska bli skit kul. Inte ofta man får besök när man bor så här i skogen, sen är det inte så ofta man kommer iväg själv heller så dagarna rinner iväg, speciellt nu när man har en liten hemma har jag märkt.


skickar upp lite nya bilder med.

Puss och Kram på er !


            

Av Veronica helmersson - 11 mars 2010 19:53

I dag blev inte mycket gjort !

Jag gick med Kevin till skolan i morse och när vi kom hem la jag och Trinity oss i sängen och somnade. Vaknade och kollade lite på tv och Trinity fick äta sen var det bara att gå och hämta kevin på skolan. Så prominerat har vi iallafall gjort i dag, ca 2 timmar samanlagt. Sen blev det mest tv tittande resten av dagen. Kevin och Jonne lödde klart Kevins röstförvrängare sen blev det sängen för Kevin. Trinity somnade i vagnen så hon ligger där och sover, men vaknar nog för mat alldeles strax.

I morgon blir det bilen till skolan och sedan in till försäkringskassan.


Men nu till tv:n och Sveriges värsta bilförare hare så gött puss å kram på er !

Av Veronica helmersson - 11 mars 2010 08:23

I dag känns det som det kommer bli en super dag. Har redan hunnit varit ut och gått. Vi gick till skolan i dag jag Kevin, Trinity och Merlin riktigt skönt. Blir att gå hem för kevin med tror jag, om vi inte skulle åka ut till gubbo, då blir det promenad där i stället. Så himla skönt att det äntligen kommer lite sol och värme.

Men nu ska jag gosa lite med Trinity !


puss å kram på er !

Av Veronica helmersson - 10 mars 2010 18:11

I dag har vi vart hem till mamma en sväng och fikat lite. Så passade vi på att ta en promenad hem till min mormor och morfar och äta och fika lite till.

Det är så kul att hälsa på där nu när man ser hur glad min morfar blir när vi kommer, hinner knappt in innan han stulit Trinity och lagt sig på sängen med henne. Min mormor blir ju minst lika glad men hon hinner inte med riktigt hehe.

Så är det så svårt att fatta att morfar blir 80 år nu !

När vi kom hem till mamma ville hon ajg gick igenom lite kläder jag lånat ut till henne. Gissa om jag blev glad när jag kom i nästan alla mina gamla byxor igen :) Men har lite mage kvar att träna bort med men endå.

Nu till mys i sängen med rästen av familjen och glo lite på tv.

kram på er !  

Av Veronica helmersson - 9 mars 2010 19:05

I dag har vi haft en toppen dag och bara slappat !

Jag och Trinity tog sovmorgon som vanligt. Kevin var hemma i dag med, i morgon ska skolan till säfsen så han blir hemma då med.

Trinity har varit jätte duktig och sovit i sin egen säng 2 nätter i rad, hoppas de fortsätter gå så bra.

Vi fick ställa hennes säng brevid våran så gick det bättre.

Vi var ju till bup läkaren med kevin för hans ADHD i går så fick han en till medecin, denna skulle hjälpa han att varva ner lite mer mot kvällen och somna lite lättare då stackarn ligger vaknen från halv 8 till ca 12 på natten och inte kan somna. Så får se hur det blir i kväll när han fick första tabletten i dag.


I morgon skulle farmor komma hit och visa Jonne hur damsugaren fungerar med vatten, så ska Jonne försöka få ren soffan.


men nu till käket hare så gött, puss å kram !

Fråga mig

2 besvarade frågor

Presentation


Vi är en familj på 2 vuxna och 3 barn. Mina barn är mitt allt och kommer alltid att vara !
Jag är så himla glad att jag har min familj.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards